Защо е винаги актуално “#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН, ще ви сподели Силвия Лулчева в

...
Защо е винаги актуално “#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН, ще ви сподели Силвия Лулчева в
Коментари Харесай

Защо е винаги актуално “#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН”, споделя в моноспектакъла на Силвия Лулчева

Защо е постоянно настоящо “#МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН ”, ще ви сподели Силвия Лулчева в моноспектакъл на 18 април от 19.30 в Културен дом НХК.

Режисьор е Лиза Шопова, сценограф Антония Попова, а фотограф Елена Спасова.

Случвало ли ви се е да се пробвате да разберете диалога на дамите от прилежащата маса? Той подскача от тематика на тематика като полудяло отдалечено, което бързо сменя каналите на тв приемника и май сте в Китай и не сте полиглот. Ако не намирате нито логичност, нито смисъл, то по всяка възможност сте мъж. Но в случай че сте жена, с лекост следите разговора и той като че ли е за вашия живот. Никак не е елементарно, изключително, когато мъжът ти заспи на дивана, откакто си се карала с него два часа на разум!

„ #МЪЖЪТМИЕВИНОВЕН и не ми трябват обстоятелства, тъй като имам вътрешен глас, а и Лариса Тарото го удостовери! “ Ако още сте на прилежащата маса и ви става смешно, значи сте мъж. А в случай че от чутото ви залива вълната на подозрението, значи сте жена. И в двата случая сте в клопката.

Билети се продават на касата на НХК и на място 1 час преди началото на събитието. Вход 15лв за предварителна продажба и 20 лева на място.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР